ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ

Image

Η Ελit αφουγκράζοντας την δυσκολία είσπραξης των οφειλών προς το πρόσωπο σας, αναλαμβάνει για εσάς την υπενθύμιση ή την ενημέρωση των πελατών σας για τις οφειλές τους προς εσάς.

Προσεγγίζουμε τους πελάτες που εσείς μας υποδεικνύετε, με σεβασμό προς την αξιοπρέπεια του κάθε ατόμου, επαγγελματισμό και διακριτικότητα και σας ενημερώνουμε για την είσπραξη των οφειλών μέσω της υπηρεσίας που εσείς επιθυμείτε (τηλέφωνο, SMS, Mail, Fax, δίκτυο διαδραστικής επικοινωνίας).

Εάν επιθυμείτε και έχετε ανάγκη από σωστό προγραμματισμό και οργάνωση οφειλών προς εσάς, εξοικονόμηση χρόνου και ευελιξία, θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για την υπηρεσία μας.

Στην άμεση επίτευξη εισπράξεων.

Στην άμεση ενημέρωση του εκάστοτε ελεύθερου επαγγελματία ή επιχείρησης.

Στην δημιουργία των προϋποθέσεων που θα οδηγήσουν σε μια μελλοντική είσπραξη - συνάντηση.

"Στην εταιρία Επικοινωνιακές Λύσεις Τεχνολογίας (Ελit), διαθέτουμε το κατάλληλο εκπαιδευμένο από εμάς προσωπικό, για να σας φέρει άμεσα τα αποτελέσματα που εσείς επιθυμείτε πάντα σεβόμενοι την αξιοπρέπεια του κάθε ατόμου."

Με την υπηρεσία Υπενθύμιση Οφειλών πετυχαίνετε:

01

Τον σωστό προγραμματισμό και οργάνωση για την είσπραξη των οφειλών προς εσάς.

02

Αποδέσμευση της χρονοβόρας διαδικασίας ενημέρωσης των πελατών σας για τις οφειλές τους.

03

Αποφυγή του αισθήματος πίεσης προς τους πελάτες σας.

Όραμα μας

Όραμα μας

Είναι η κατάκτηση ηγετικής θέσης στον χώρο μας, να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό  και να αποτελέσουμε για εσάς τον ιδανικό συνεργάτη.
Σκοπός μας

Σκοπός μας

Είναι η επίτευξη δημιουργικής συνεργασίας, παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες με σεβασμό και επαγγελματισμό σε πραγματικά χαμηλό κόστος. 
Στόχος μας

Στόχος μας

Είναι η επίτευξη μια δημιουργικής μακρόχρονης συνεργασίας. Οι αξίες μας είναι πάντα άρρηκτα συνδεδεμένες με τον επαγγελματισμό, την ειλικρίνεια και την συνέπεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας

© Copyright 2019. All Rights Reserved.

Search