ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ

Image

Κάθε νέα πολιτική αναμέτρηση είναι και ένας καινούργιος αγώνας.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα την επικοινωνία με τους ψηφοφόρους σας. Η συνεχή επαφή μαζί τους θα σας προσφέρει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την επανεκλογή σας χωρίς να ξεκινήσετε ουσιαστικά από την αρχή.
Ο στόχος ενός υποψηφίου πρέπει να είναι η απόκτηση και διαχείριση πολιτικής του εικόνας σε τοπικό επίπεδο ή επικρατείας. Στόχος μας είναι η αναζήτηση ευκαιριών και δυνατοτήτων για την διεύρυνση του μεριδίου του υποψηφίου στην εκλογική του περιοχή καθώς και τη μετατροπή των δυνητικών ψηφοφόρων σε υποστηρικτές του.
Η εταιρία μας μπορεί να  υποστηρίξει  τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά την πρόθεσή σας να επικοινωνήσετε με τους ψηφοφόρους σας, παλιούς ή νέους.
Ερευνούμε, εντοπίζουμε, καλούμε και συνομιλούμε με τους πολίτες της περιοχής στην οποία θέτετε την υποψηφιότητά σας. Μιλάμε για εσάς, ενημερώνοντας για τα events σας αλλά και τις θέσεις σας, καταγράφοντας τις αντιδράσεις των πολιτών, με απώτερο σκοπό τη δημιουργία θετικής εικόνας.

Υπηρεσίες Πολιτικής Καμπάνιας της Ελιτ:

01

Αποστολή μαζικών SMS.

02

Μέτρηση πρόθεσης ψήφου (μέσω τηλεφώνου).

03

Καμπάνια τηλεφωνικού μηνύματος.

04

Επικοινωνία με την εκλογική βάση (μέσω τηλεφώνου, SMS, e-Mail).

05

Σχεδιασμός και διαμόρφωση βάσης δεδομένων..

Όραμα μας

Όραμα μας

Είναι η κατάκτηση ηγετικής θέσης στον χώρο μας, να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό  και να αποτελέσουμε για εσάς τον ιδανικό συνεργάτη.
Σκοπός μας

Σκοπός μας

Είναι η επίτευξη δημιουργικής συνεργασίας, παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες με σεβασμό και επαγγελματισμό σε πραγματικά χαμηλό κόστος. 
Στόχος μας

Στόχος μας

Είναι η επίτευξη μια δημιουργικής μακρόχρονης συνεργασίας. Οι αξίες μας είναι πάντα άρρηκτα συνδεδεμένες με τον επαγγελματισμό, την ειλικρίνεια και την συνέπεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας

© Copyright 2019. All Rights Reserved.

Search