ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ NEWSLETTER

Image

Ενημερωτικό Δελτίο

Ένα ενημερωτικό δελτίο είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για την τακτική επικοινωνία με τους συνδρομητές σας, παρέχοντας τις πληροφορίες που θέλετε στα πλαίσια email σας, αυτά τα μηνύματα μπορούν να περιέχουν απλό κείμενο ή μια δομή που αποτελείται από εικόνες και μορφοποιημένο κείμενο.
Ο σκοπός ενός ενημερωτικού δελτίου είναι για να διαφημίσουν ένα προϊόν, περιεχόμενο, άρθρο, να επικοινωνήσουν για ένα συμβάν ή να συμμετάσχουν σε καμπάνιες επαναληπτικού μάρκετινγκ.
Στην πράξη, η αποστολή ενός ενημερωτικού δελτίου προϋποθέτει μια πολυεπιστημονική γνώση, καθώς αυτός που στέλνει το ενημερωτικό δελτίο, πρέπει να επεξεργαστεί το σχεδιασμό του ενημερωτικού δελτίου, να προετοιμάσει το μήνυμα που επιθυμεί να περάσει, να καθορίσει στόχους, να στείλει και να γνωρίζει να αναλύσει τα αποτελέσματα αυτής της αποστολής.

" Newsletter ένα εξαιρετικό εργαλείο μάρκετινγκ. "

Όραμα μας

Όραμα μας

Είναι η κατάκτηση ηγετικής θέσης στον χώρο μας, να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό  και να αποτελέσουμε για εσάς τον ιδανικό συνεργάτη.
Σκοπός μας

Σκοπός μας

Είναι η επίτευξη δημιουργικής συνεργασίας, παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες με σεβασμό και επαγγελματισμό σε πραγματικά χαμηλό κόστος. 
Στόχος μας

Στόχος μας

Είναι η επίτευξη μια δημιουργικής μακρόχρονης συνεργασίας. Οι αξίες μας είναι πάντα άρρηκτα συνδεδεμένες με τον επαγγελματισμό, την ειλικρίνεια και την συνέπεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας

© Copyright 2019. All Rights Reserved.

Search