ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

Image
Όταν οικοδομείται μια νέα επιχείρηση, η σχεδίαση λογότυπου τις περισσότερες φορές δεν αποτελεί προτεραιότητα. Αυτό είναι λάθος καθώς το λογότυπο αποτελεί το κύριο θεμέλιο της ταυτότητας της επιχείρησης σας.

Αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση του λογότυπου σας, έπειτα από μελέτη της δραστηριότητας σας και έρευνα της ανταγωνιστικότητας του κλάδου σας. Στόχος μας στη σχεδίαση είναι η πρωτοπορία, χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως την ψυχολογία χρωμάτων και γραμματοσειρών με τέτοιο τρόπο ώστε το λογότυπο σας να αφηγηθεί με το καλύτερο δυνατό τρόπο την “ιστορία” της επιχείρησης σας.

Το λογότυπο είναι ο σιωπηλός πρεσβευτής της μάρκας σας.

Paul Rand

Οι ταυτότητες είναι η αρχή όλων. Είναι πώς αναγνωρίζεται και κατανοείται κάτι. Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από αυτό;

Paula Scher

Τα λογότυπα είναι μια γραφική επέκταση της εσωτερικής πραγματικότητας μιας επιχείρησης.

Saul Bass

"Το λογότυπο είναι ένα σύμβολο που χρησιμοποιείται για να αντιπροσωπεύσει έναν οργανισμό ή επιχείρηση."

Όραμα μας

Όραμα μας

Είναι η κατάκτηση ηγετικής θέσης στον χώρο μας, να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό  και να αποτελέσουμε για εσάς τον ιδανικό συνεργάτη.
Σκοπός μας

Σκοπός μας

Είναι η επίτευξη δημιουργικής συνεργασίας, παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες με σεβασμό και επαγγελματισμό σε πραγματικά χαμηλό κόστος. 
Στόχος μας

Στόχος μας

Είναι η επίτευξη μια δημιουργικής μακρόχρονης συνεργασίας. Οι αξίες μας είναι πάντα άρρηκτα συνδεδεμένες με τον επαγγελματισμό, την ειλικρίνεια και την συνέπεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας

© Copyright 2019. All Rights Reserved.

Search