ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ/ESHOP

Image

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η κατασκευή ιστοσελίδας για το επάγγελμα ή την επιχείρηση σας είναι το βασικό αλλά και πρωταρχικό στάδιο προβολής σας. Είναι το ψηφιακό σας πρόσωπο. Αυτό το ψηφιακό πρόσωπο είναι η πρώτη εικόνα σας προς τον κόσμο και τους υποψήφιους πελάτες σας.
Ανεξαρτήτως του αντικειμένου της εργασίας σας, μία πρόχειρη ιστοσελίδα, δημιουργεί κακή εικόνα και αποτρέπει τους εν δυνάμει νέους πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σας.
Αναθέτοντας σε εμάς τη κατασκευή της δικής σας ιστοσελίδας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.
Στην ElitGroup αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και κατανοούμε τους στόχους σας ακούγοντας σας προσεκτικά. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία κατά την διάρκεια κατασκευής της ιστοσελίδα σας για να σας παρέχουμε το αποτέλεσμα που πραγματικά επιθυμείτε και θα σας ξεχωρίσει. Αποκτήστε ένα εξαιρετικό εργαλείο προβολής και προώθησης των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας με μια καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα από την ElitGroup. 

Οι περισσότερες επιχειρήσεις ή ιδιώτες μας εμπιστεύτηκαν άμεσα από την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία γιατί:

01

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας.

02

Κατασκευάζουμε Ιστοσελίδες που ξεχωρίζουν.

03

Παρέχουμε προσιτές τιμές.

Καλέστε μας για να μας συμβουλευτείτε, να μας ρωτήσετε και να σχεδιάσουμε μαζί και την δική σας Ιστοσελίδα.

Σας ενημερώνουμε και σας προτείνουμε τον καταλληλότερο τρόπο προώθησης της ιστοσελίδας σας μέσω των υπηρεσιών διαδικτυακής διαφήμισης που έχει η εταιρία μας (Διαφήμιση στην Google, Διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Δημιουργία διαγωνισμών, SEO κα) , ώστε η επένδυση σας να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αξία.

"Η συνεργασία μας δεν τελειώνει μόλις παραδώσουμε την ιστοσελίδα σας. Παραμένουμε δίπλα σας, σε οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί η παρουσία σας στο διαδίκτυο."

Image

Κατασκευή Ε-Shop

Η κατασκευή ενός e-shop είναι μια ανάγκη για την σύγχρονη επιχείρηση καθώς ο ανταγωνισμός ολοένα και αυξάνεται. Με αυτό τον τρόπο η επιχείρηση μπορεί να επεκτείνει τις δραστηριότητες της και εκτός της έδρα της, να διευρύνει το πελατολόγιο της και να  δουλεύει 24 ώρες το 24 ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος.

Τα οφέλη λειτουργίας ενός ηλεκτρονικού καταστήματος στις μέρες μας είναι γνωστά και προσφέρει στρατηγικό πλεονέκτημα σε μια επιχείρηση.Τα βασικά πλεονεκτήματα μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο είναι:

01

Διεύρυνση της πελατειακής βάσης.

Σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα δυνητικά μπορούν να έχουν πρόσβαση πελάτες που βρίσκονται παντού.

02

Καλύτερη διαχείριση αποθεμάτων.

Η διατήρηση αποθεμάτων είναι ένα θέμα για όλες τις επιχειρήσεις καθώς απαιτεί την δέσμευση ενός κεφαλαίου. Με την χρήση του e-shop, το απόθεμα αυτό ελαχιστοποιείται και συνεπακόλουθα μειώνεται και το κεφάλαιο που πρέπει να δεσμεύσει η επιχείρηση.

03

Μείωση λειτουργικού κόστους.

Η μείωση του λειτουργικού κόστους οφείλεται στο ότι η επιχείρηση μπορεί να εξυπηρετήσει τους πελάτες της με ελάχιστο κόστος.

04

Ελαχιστοποίηση της προμηθευτικής αλυσίδας.

Η επιχείρηση μπορεί να απευθυνθεί απευθείας στον πελάτη, χωρίς την ύπαρξη του μεσάζοντα.

05

Συνεχής λειτουργία.

Στο διαδίκτυο δεν υπάρχει ωράριο εξυπηρέτησης πελατών και επιτρέπει την πραγματοποίηση αγορών οποιαδήποτε στιγμή το 24ώρο.

06

Εργαλείο μάρκετινγκ.

Η επιχείρηση μπορεί να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του διαδικτύου για νέα προϊόντα, για προσφορές, για στατιστικά στοιχεία πωλήσεων κα.

"Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα φέρνει πιο κοντά την επιχείρηση με τους πελάτες της διότι μπορούν να έχουν απευθείας πρόσβαση στα προϊόντα ή υπηρεσίες που παρέχει."

Τα βασικά οφέλη της επιχείρησης με τη λειτουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι:

01

Αύξηση των πωλήσεων.

02

Άμεση ικανοποίηση των πελατών.

03

Άμεση ενημέρωση των πελατών για νέα προϊόντα ή υπηρεσίες.

04

Καλύτερη επικοινωνία με τους πελάτες.

05

Βέλτιστη διαχείριση των προϊόντων και παραγγελιών.

Καλέστε μας για να μας συμβουλευτείτε, να μας ρωτήσετε και να σχεδιάσουμε μαζί το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα.

Σας ενημερώνουμε και σας προτείνουμε τον καταλληλότερο τρόπο προώθησης της ιστοσελίδας σας μέσω των υπηρεσιών διαδικτυακής διαφήμισης που έχει η εταιρία μας (Διαφήμιση στην Google, Διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Δημιουργία διαγωνισμών, SEO κα) , ώστε η επένδυση σας να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αξία.

Όραμα μας

Όραμα μας

Είναι η κατάκτηση ηγετικής θέσης στον χώρο μας, να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με αποτελεσματικότητα και επαγγελματισμό  και να αποτελέσουμε για εσάς τον ιδανικό συνεργάτη.
Σκοπός μας

Σκοπός μας

Είναι η επίτευξη δημιουργικής συνεργασίας, παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες με σεβασμό και επαγγελματισμό σε πραγματικά χαμηλό κόστος. 
Στόχος μας

Στόχος μας

Είναι η επίτευξη μια δημιουργικής μακρόχρονης συνεργασίας. Οι αξίες μας είναι πάντα άρρηκτα συνδεδεμένες με τον επαγγελματισμό, την ειλικρίνεια και την συνέπεια.

Επικοινωνήστε μαζί μας

© Copyright 2019. All Rights Reserved.

Search